maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Veel mensen twijfelen bij het kopen van een deurmat. Anderen hebben geen verstand van deurmatten en moeten zichzelf nog even inlezen, want je kan natuurlijk geen deurmat voor binnen buiten neerleggen. Dan is deze binnen de kortste keren kapot en dan zal deze zeker niet lang meegaan. Een deurmat voor buiten ligt binnen ook niet op zijn plaats, want dan zal deze alleen het grove vuil van uw voeten schrapen, zodat het binnen een zandbak blijft.

Waar moet ik nu op letten?

U moet er dus opletten dat u een deurmat voor het juiste gebruik besteld, zoals in de inleiding vermeld. Als u een deurmat voor binnen wilt, dient deze het vuil, zelfs de kleinste dingen, van uw voeten te adsorberen, waardoor al het vuil in de mat blijft hangen. Deurmatten voor buiten zijn vaak minder fijn en zullen alleen het grofvuil van uw voeten adsorberen. Zo zie je dat het belangrijk is dat je een deurmat kiest die op de plaats kan en komt te liggen waar je hem zou willen. Ook moet je natuurlijk kijken naar de kleur van de deurmat, want je moet natuurlijk wel een kleur kiezen die bij jou en je huis of zaak past. Ten derde moet u opletten dat u niet teveel betaald voor een deurmat met een slechte kwaliteit.

Deurmat voor binnen

Om te beginnen komen we aan bij de deurmatten voor binnen. Zoals hierboven vermeld dienen deurmatten voor binnen het kleinste vuil van uw voeten te adsorberen, zodat het binnen proper blijft. Daarnaast zijn deurmatten voor binnen vaak minder water bestendig en zullen deze het buiten niet lang volhouden. Een echte kwaliteitsmat die wij je aanraden als binnenmat is de droogloopmat. Deze is een combinatie van stijl/design samen met efficiëntie. Deze droogloopmat ziet er zeer mooi uit met de luxe rubberen randen aan de zijkant. Deze deurmat houdt al het vuil en vocht tegen door zijn hoge absorptievermogen. Maar omdat deze deurmat niet geschikt is voor buiten komen we bij het volgende puntje.

Deurmat voor buiten

Als u dan opzoek bent voor een deurmat die u buiten kunt leggen denken wij aan de schoonloopmatten en de spaghettimatten. Deze deurmatten zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk buiten liggen. Deze matten worden dan ook vaak gebruikt bij zwembaden en dergelijken, omdat ze al het vocht doorlaten en nooit zullen schimmelen. Daarnaast lopen ze ook lekker met blote voeten en hebben ze een zeer kleine loopweerstand. De schoonloopmatten zijn beter geschikt om het vuil vanonder uw voeten te verwijderen door de hoge haren en zijn ribbels, maar de spaghettimatten zijn beter bestendig tegen regen. De spaghettimatten schrapen ook het vuil van uw voeten, door middel van zijn spaghettislierten. Deze laat al het water doorgaan en zal dus nooit vol zitten met water.

De goede maat

Maarja, je hebt de goede deurmat gevonden, maar deze past niet goed voor uw deur, of hij is veel te klein of te groot. Naast standaard afmetingen verkopen we ook deurmatten op maat, zodat u eenvoudig uw deurmat op maat kan laten snijden. Zo heeft u gelijk de juiste maat in handen, of ik bedoel voor uw huis of zaak.

Tot slot wil ik nog zeggen dat u dus goed na moet denken voor welke deurmat u neemt. Niet alle deurmatten zijn hetzelfde of voor hetzelfde gebruik beschikbaar. Let dus even goed op als u een deurmat besteld en lees zeker de beschrijving onder het artikel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

1 reactie

 1. Daarnaast lijkt het mij ook belangrijk dat er gekeken wordt naar de volgende wensen:

  • Wil men de deurmat wil personaliseren?
  • Moet de deurmat wasbaar zijn?
  • Welke uitstraling moet de mat hebben?
  • Wordt de mat intensief of weinig gebruikt?
  • Is antislip nog belangrijk?
  • Hoogpool of laagpool?
  • Hoe hoog mag de mat maximaal zijn?
  • Wordt de mat verzonken gelegd?

  Er komt inderdaad erg veel kijken bij het kiezen van de juiste deurmat. Eigenlijk kun je het beste je altijd laten informeren door de (web)winkel.

Leave A Reply