maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wat is een website zonder foto’s? Je kan helaas de afbeeldingen niet zomaar van Google afhalen, want deze zijn met rechten beschermd. Gelukkig zijn er genoeg gratis diensten met prachtige foto’s en video’s die je zo mag gebruiken. Dit noem je stock foto’s. Wij hebben de beste websites op een rijtje gezet en daarnaast een overzicht toegevoegd met meer noemenswaardige websites met gratis stock foto’s.

Overzicht van website’s met gratis stock foto’s

Screenshot van Unsplash.com

Unsplash

Onze grote favoriet! Unsplash publiceert dagelijks prachtige nieuwe foto’s die je naar hartelust mag gebruiken. Ingestuurd door fotografen van over de hele wereld, en sinds kort ook zoekbaar. Unsplash heeft van de hele lijst veruit de mooiste foto’s, maar voor sommige misschien wat te artistiek.

Naar Unsplash

Pexels

Screenshot van Pexels.com

Pexels is een zoekmachine voor gratis foto’s en zoekt in heel veel verschillende gratis foto-diensten. Het aanbod is veel groter dan op Unsplash, maar helaas soms van iets mindere kwaliteit. Zoek je een wat algemenere foto, dan is Pexels meestal een goed begin van je zoektocht.

Naar Pexels

Pixabay

Screenshot van Pixabay.com

Één van de oudste gratis fotodiensten. En zeker een bezoekje waard wanneer je een mooie foto zoekt. Met bijna een miljoen foto’s in de database moet je Pixabay niet onderschatten. De foto’s van Pixabay zijn ook niet vindbaar met Pexels, dus deze website is altijd een los bezoekje waard.

Naar Pixabay

Overige websites met gratis stock foto’s

Daarnaast zijn er nog veel meer websites met gratis stock foto’s die het bekijken waard zijn. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Zoals je ziet zijn er enorm veel websites waar hoge kwaliteit, gratis foto’s te vinden zijn voor je website. Hebben we iets over het hoofd gezien? Of aan welke website heb jij het meest gehad? Deel je reacties in de reacties hieronder!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Serginho is Dubbo's expert over alles digitaal. Naast zijn werk als freelance developer is hij een uitgesproken crypto-evangelist.

2 reacties

Leave A Reply