maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Elke ondernemer heeft behoefte aan een eigen kantoorruimte. Het is eens moeilijk om te kiezen tussen kopen of huren. Een goede kantoorruimte vinden is ook een kunst. Dit artikel gaat dieper in op het huren van een een (flexibele) kantoorruimte. Lees hieronder meerdere voordelen van het huren van een kantoorruimte, maar ook de flexwerkplek en de virtuele kantoorruimte komen aanbod.

Wat is een flexwerkplek?

Een flexwerkplek is een bedrijfsverzamelgebouw, waarin je een werkplek of werkruimte voor jezelf en jouw personeel kunt huren. In een flexwerkplek zijn er meerdere bedrijven gevestigd. Wanneer je een kantoorruimte moet huren moet je die meestal nog inrichten en alle ander faciliteiten zelf in orde maken. Bij een flexwerkplek is dat niet zo. Behalve een fysieke werkplek, kun je ook een virtuele kantoorruimte huren. Hierbij heb je dan een zakelijk adres voor alle post en een lokaal telefoonnummer die door anderen beantwoord kan worden.

De voordelen van het huren van een kantoorruimte

Een gemeubileerd kantoor

Wanneer je een flexibele kantoorruimte huurt heb je alle faciliteiten direct tot jouw beschikking. De plek is al mooi ingericht met de beste kantoormeubilair en je kunt meteen aan de slag. Je hoeft je geen zorgen te maken over de extra kosten en stress die gepaard gaan met het verhuizen.

Korte contracten

Wanneer je een flexibele kantoorruimte huurt, kan je korte contracten sluiten. Dit is dus niet hetzelfde wanneer je een ruimte of gebouw zou moeten huren. Het contract van een flexibele kantoorruimte kun je gemakkelijk verlengen of beëindigen, afhankelijk van jouw business.

Goedkoop

Een flexibele werkplek huren is veel goedkoper dan een kantoorruimte of gebouw. Behalve dat je weinig opstartkosten nodig hebt, zorg jij ook niet voor de onderhoudskosten. Je betaalt alleen voor de diensten, waarvan jij gebruik hebt gemaakt. Zeg je bijvoorbeeld dat je op de vrijdag niet werkt, dan betaal je voor die dag ook niet.

Nieuwe mensen leren kennen

Thuiswerken kan je isoleren en dat is eng. Alleen werken heeft invloed op jouw creativiteit. Wanneer je een flexwerkplek inhuurt kom je nieuwe mensen tegen, met wie je kunt praten en van wie je veel kunt leren. Een flexwerkplek biedt ook de mogelijkheid om te netwerken. Wie weet vind je in jouw kantoorruimte potentiele klanten.

Professionele uitstraling

Flexibele kantoorruimtes zijn al professioneel ingericht. Hieraan heb jij voordelen, wanneer je klanten moet ontvangen. Ook de vergaderruimtes zijn voorzien van de beste apparatuur, waardoor je een positieve indruk kunt maken op klanten en investeerders.

Een ideale werkplek

Een flexibele kantoorruimte is de ideale werkplek voor iedereen. Voor weinig geld heb je een complete professionele werkruimte tot jouw beschikking. De kosten van het huren van een flexibele kantoorruimte is lager dan wanneer je zelf zou bouwen. Je betaalt alleen voor die faciliteiten waarvan je gebruik maakt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Met ruim 20 jaar ervaring als makelaar kent deze wereld geen geheimen meer voor Jim. Gelukkig deelt hij zijn kennis hier op Dubbo!

Leave A Reply