maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Het aanbod van Netflix is gigantisch, en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij hebben (bijna) alles gekeken, en beste series van Netflix voor jou onder elkaar gezet.

Top 10 beste series van Netflix

10. Ozark (1 seizoen)

Breaking Bad achtige crime serie over een gezin wat onverhoopt naar het dorpje Ozark moet verhuizen en daar dingen moet ondernemen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

9. 13 Reasons Why (1 seizoen)

Dramaserie gebaseerd op een boek over een meisje wat zelfmoord heeft gepleegd, en op cassettebandjes aan de mensen om haar heen uitlegt waarom ze dat heeft gedaan.

8. Narcos (3 seizoenen)

Amerikaanse serie over de jacht op Pablo Escobar en zijn Meddelinkartel eind jaren 70. In het derde seizoen neemt de serie een andere wending.

7. Orange Is The New Black (5 seizoenen)

Een komisch drama over een vrouw die naar een Amerikaanse vrouwengevangenis gaat, en daar de meest bizarre dingen meemaakt.

6. The Crown (2 seizoenen)

De duurste serie die Netflix ooit heeft gemaakt. The Crown gaat over het Engelse Koningshuis en is prachtig vormgegeven en gespeeld.

5. Black Mirror (5 seizoenen)

Met een Emmy Awards bekroonde thriller over de toekomst van de techniek. Iedere aflevering vertelt een losstaand verhaal en zet je op een andere manier aan het denken.

4. Fargo (4 seizoenen)

Remake van de film uit 1996. Originele en spannende crime serie met bizarre plotwendingen en interessante personages. Zeker het kijken waard!

3. The End of the F***ing World (1 seizoen)

Nieuwe serie op Netflix over een jongen van 17 die er van overtuigt is dat hij een psychopaat is, en graag een keer iemand wilt vermoorden. Hij gaat op avontuur samen met een meisje uit zijn klas, met de meest bizarre taferelen tot gevolg.

2. Stranger Things (2 seizoenen)

Originele science fiction serie over vijf kinderen in een Amerikaans dorpje, waar een hele boel rare dingen gebeuren. Qua muziek, setting en sfeer helemaal fantastisch.

1. House of Cards (5 seizoenen)

Wat ons betreft de beste serie op Netflix. Een prachtige politieke thriller over een meedogenloze Amerikaanse president en zijn vrouw. Met onder meer Kevin Spacey en Robin Wright.

Ben je het hier wel of niet mee eens? Zijn we iets vergeten? Reageer hieronder!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

Leave A Reply