maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wil je Ethereum kopen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je op het juiste adres. Op deze pagina staat uitgebreid beschreven hoe je veilig en snel Ethereum kunt kopen. Wij adviseren gebruik te maken van Coinbase. Hieronder staat uitgebreid uitgelegd hoe je via Coinbase Ethereum koopt.

Uitleg Ethereum en crypto currency

Het logo van Ethereum

Ethereum kan je zien als elektronisch geld. Met Ethereum kan je net als gewoon geld betalen en handelen. Hierdoor is de waarde, net als andere valuta zoals de dollar of de euro, constant in beweging. Zo’n digitale munt noem je een crypto currency. Ethereum is de oudste en tevens bekendste crypto currency op de markt.

Een crypto currency maakt gebruik van een nieuwe techniek die blockchain wordt genoemd. Technisch gezien is de werking van blockchain erg ingewikkeld, maar simpel gezegd zorgt deze techniek ervoor dat er geen centrale instellingen meer nodig zijn zoals banken en overheden om de valuta te beheren en de transacties te verzorgen. Iedere Ethereumhouder bezit het volledige kasboek waarin alle transacties staan vermeld. Wanneer iemand Ethereum overmaakt naar een andere rekening, wordt deze bij andere gebruikers gevalideerd.

Wil je meer informatie? Kijk dan op onze pagina met uitleg over de werking van crypto currency.

Veilig Ethereum kopen

Er zijn meerdere manieren om Ethereum te kopen. Als je grote bedragen in Ethereum wilt investeren, dan raden wij aan een Ethereum wallet op je computer te installeren en hier je Ethereum op te zetten. Dit heeft zowel voordelen als nadelen:

Het grootste voordeel is dat je alles zelf in beheer hebt, en dus de volledige controle. Maar dit is ook direct het nadeel. Mocht je je computer bijvoorbeeld kwijtraken, of gestolen worden, dan ben je de Ethereums kwijt. Dit moet je dus erg goed beveiligen.

Ethereum kopen met Coinbase

Veilig bitcoins kopen via Coinbase

Veilig Ethereum kopen via Coinbase

Wil je veilig en betrouwbaar Ethereum kopen? Dan adviseren wij gebruik te maken van Coinbase. Dit is de grootste en betrouwbaarste Ethereummarkt ter wereld.

Volg onderstaand stappenplan om direct Ethereum te kopen via Coinbase.

  1. Maak een account aan op Coinbase.
    In een paar minuten geregeld. Maak gebruik van deze link, dan krijgen zowel jij als wij 8 euro aan bitcoins wanneer je voor het eerst Ethereum aanschaft!
  2. Koppel je credit card aan je account
    Betalen met credit card is het snelste en goedkoopst. Heb je geen credit card? Geen probleem, je kan ook je rekening aan je account koppelen en het geld overmaken naar Coinbase. Hou er wel rekening mee dat hier een paar dagen overheen gaat.
  3. Koop je eerste Ethereums op het juiste moment
    Dan is het eindelijk zo ver! Koop je eerste Ethereums via Coinbase. Een kind kan de was doen! Niet zeker van je timing? Hier staat beschreven wat het juiste moment is om crypto currency te kopen.

Ethereum wallet aanmaken op Coinbase

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Serginho is Dubbo's expert over alles digitaal. Naast zijn werk als freelance developer is hij een uitgesproken crypto-evangelist.

Leave A Reply