maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een groot deel van de kracht van ons favoriete CMS systeem zit in het enorme aanbod aan gratis Wordpress Plugins. De database op de website van WordPress kent bijna 50.000 soorten WordPress extensies, maar deze zijn uiteraard niet allemaal even bruikbaar. Om je wegwijs te maken staan hieronder onze zes favorieten, wat ons betreft de beste plugins en onmisbaar voor iedere website.

De 7 beste gratis WordPress plugins

Contact Form 7

Met meer dan 1 miljoen actieve installaties is Contact Form 7 misschien wel de populairste WordPress plugin allertijden. En dat is niet voor niks. De plugin werkt makkelijk snel, en doet precies wat hij moet doen: een contactformulier maken. Uit te breiden met andere functies en plugins, maar voor echt ingewikkelde formulieren is Contact Form 7 niet geschikt. Wil je louter een contactformulier? Zoek dan niet verder.

Meer informatie

Advance Custom Fields

De Advance Custom Fields plugin is onmisbaar voor iedereen die meer uit WordPress wil halen dan een simpele weblog. Deze plugin maakt het mogelijk de invoervelden bij een blog, custom field type of pagina naar wens aan te passen. En op deze manier maximale flexibiliteit en het onderste uit de kan te halen.

Meer informatie

W3 Total Cache

Problemen met de snelheid van je WordPress website? Vooral wanneer je meer bezoekers begint te ontvangen kan dit een probleem worden. WP Super Cache heeft de oplossing en gebruikt een paar handige manieren om jouw website via caching weer supersnel te maken.

Meer informatie

Newsletter

Veel bedrijven maken gebruik van het dure Mailchimp, en realiseren zich niet dat er een uitstekend gratis alternatief voor WordPress bestaat! De Newsletter plugin heeft alles wat je nodig hebt, inclusief drag & drop editor, aanmeldformulieren en is koppelbaar met een SMTP server. En nog een voordeel: de emailadressen blijven gewoon in je WordPressomgeving, en komen dus niet in handen van derden, zoals bij Mailchimp.

Meer informatie

Yoast SEO

Van oorsprong een Nederlandse plugin. Ontwikkeld door, hoe kan het ook anders, Joost. Deze plugin verrijkt jouw WordPress admin met alle tools die nodig zijn om optimaal in zoekmachines te presteren. Denk aan keyword optimalisatie, de metatags en bijvoorbeeld de bijgevoegde afbeelding op Facebook. En dat alles inclusief gratis tips en tricks, een must voor iedereen die wilt dat zijn website beter gaat presteren!

Meer informatie

Admin Menu Editor

Wanneer wij een website voor een klant ontwikkelen is de Admin Menu Editor vaste prik. Met deze plugin pas je eenvoudig de volgorde en indeling van de elementen in de WordPress Admin aan. Daarnaast kan je elementen verbergen die niet nodig zijn. Dat maakt WordPress een stuk eenvoudiger en overzichtelijker!

Meer informatie

Kijk ook bij ons overzicht van de beste betaalde WordPress plugins.
Kijk ook eens op WebdesignGids.nl

Ontbreekt er volgens jouw iets in deze lijst? Wat zijn volgens jouw de beste WordPress plugins ooit gemaakt? Wij horen graag van je!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Serginho is Dubbo's expert over alles digitaal. Naast zijn werk als freelance developer is hij een uitgesproken crypto-evangelist.

Leave A Reply