maandag, augustus 8
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We zijn gewend om steeds meer te kopen ook als we iets niet nodig hebben. Spullen die we niet meer gebruiken brengen we weg naar de kringloop. Maar heb je weleens gedacht om spullen weg te geven? Bijvoorbeeld bij het opruimen van je zolder of schuur. Vaak kom je dan spullen tegen die je jaren niet meer gebruikt. Niet direct weggooien, iemand anders kan het misschien goed gebruiken. Geef spullen daarom een ‘tweede leven’.

Misschien is het je opgevallen, de laatste jaren is de trend om spullen te delen of weg te geven. Zo zijn door de jaren heen diverse weggeefhoekjes ontstaan of platforms die het mogelijk maken om je spullen op te zetten. Van wegwerpmaatschappij naar een deelmaatschappij. Eén van deze websites is GratisAfhalenOnline.nl. Begonnen in 2014 en al honderden advertenties geplaatst door mensen die gratis spullen weggeven. Een platform voor mensen die graag een steentje bij willen dragen. Stimuleer hergebruik, want dat is het beste voor het milieu. Hier vind je uiteenlopende spullen die voor jou ook interessant kunnen zijn. Heb je studerende kinderen die op kamers gaan, kijk dan of leuke meubels kunt scoren. Ben je handig en houd je van klussen? Ook dan kan het interessant zijn om eens rond te kijken op deze website. Wie wil er niet gratis iets hebben?

Denk aan het milieu

Wat zijn de voordelen? Ga je verhuizen? Door spullen niet weg te gooien, wordt het milieu minder belast. Als je iets tegen komt wat je toevallig nodig hebt betekent dit weer goed voor je portemonnee. Daarnaast geeft het een goed gevoel als je iemand anders blij kunt maken met iets wat je niet meer gebruikt. En op deze manier leer je ook nieuwe mensen kennen. Sharing is caring. Heb je nog spullen staan die je niet meer gebruikt? Overweeg eens op de bovenstaande website te plaatsen. Wie maak jij blij?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

Leave A Reply