maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Heb je een lekkende kraan in de keuken en wil je die zelf repareren? Gelukkig ben je dit artikel tegengekomen. Hier zijn er tips die je kunt gebruiken om gemakkelijke en kleine loosgietersreparaties zelf uit te voeren. Onthoud wel dat het loodgietersbedrijf altijd voor je klaar staat, als je hulp en adviezen nodig hebt met betrekking tot sanitaire reparaties.

Gebruik het toilet niet als vuilophaal

Naast menselijk afval is toiletpapier de enige andere stof die door jouw toilet moet worden gespoeld – en dat moet spaarzaam worden gebruikt. Het klinkt onwaar, maar mensen spoelen vaak haar, pleisters, sanitaire producten voor vrouwen, papieren handdoeken en kauwgom door het toilet. Deze artikelen moeten in plaats daarvan in een vuilnisbak worden weggegooid. Als je deze materialen door jouw toilet spoelt, is het slechts een kwestie van tijd voordat je een ernstige toiletverstopping hebt.

Inspecteer de toiletpotten en -tanks regelmatig op lekken en scheuren

Een eenvoudige manier om jouw toilet op lekkage te testen, is door een paar druppels rode kleurstof aan de tank toe te voegen. Laat het ongeveer een uur zitten en keer dan terug om het te controleren. Als het water in de toiletpot rood is, betekent dit dat er water uit de tank sijpelt. Dit kan eenvoudig worden verholpen door de tankbal te vervangen.

Weet waar de hoofdkraan is 

Het is belangrijk dat je de hoofdkraan kan vinden en weet hoe het water uit te schakelen. Elk huis heeft een afsluiter voor de hoofdwaterleiding, die zich ofwel in de kelder bevindt, in een kruipruimte, in de buurt van de boiler, onder de gootsteen, of buiten het huis in een overdekte gereedschapskist in de grond. Om het water bij de hoofdafsluiter te sluiten, draai je de klep met de hand rechtsom of met behulp van een metersleutel. Hierdoor stopt de waterstroom in jouw huis en kan je verdere beschadiging voorkomen. 

Regelmatige onderhoud van de cv-ketel

Jaarlijks onderhoud is cruciaal om de levensduur van jouw cv-ketel te verlengen. Hoewel de meeste cv-ketels acht tot twaalf jaar meegaan, hebben regelmatige onderhoud van de cv-ketel de neiging om de waterefficiëntie te verhogen en geld te besparen op de toekomstige energierekeningen. Als je de waterefficiëntie wilt verhogen en wat geld wilt besparen op jouw energierekening kun je onderhoudsservice plannen bij een ervaren loodgietersbedrijf.

Leer werken met een zuiger

Heb je problemen met een verstopte afvoer of misschien gewoon een langzame afvoer? Verstopte afvoerputten kunnen een serieus probleem lijken als je niet weet hoe je ze moet aanpakken. Gebruik nooit afvoerreinigers omdat deze schadelijke chemicaliën bevatten die jouw leidingen kunnen beschadigen. Als je een verstopte afvoer hebt, kunt je proberen een zuiger te gebruiken om de verstopping te verwijderen. Dit kan ook de oplossing bieden die je nodig hebt voordat je een loodgieter moet bellen.

Heb je problemen met een verstopte afvoer of misschien gewoon een langzame afvoer? Verstopte afvoerputten kunnen een serieus probleem lijken als je niet weet hoe je ze moet aanpakken.

Huur een loodgieter in

Dit is een goudentip! Als je niet zeker bent, probeer dan nooit zelf loodgieterswerk uit te voeren. Het komt erop neer dat als je onervaren bent of gewoon geen idee hebt wat je doet, je altijd een loodgieter moet bellen. Knoeien met leidingen en ketels kan leiden tot hogere kosten dan het oorspronkelijke probleem zou hebben veroorzaakt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

Leave A Reply