maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een professionele website is anno 2020 onmisbaar. Er zijn heel wat bedrijven die dit aanbieden, en de kosten lopen gigantisch uit elkaar. Wanneer je drie offertes opvraagt kan de ene zo twee nullen meer bevatten dan de andere. Maar hoe kies je nou de juiste? Wij zochten het voor je uit.

Verschillende bureaus

Er zijn heel wat types websitebouwers te vinden. Zelfstandigen of studenten die vanaf huis eenvoudig en snel een website in elkaar kunnen zetten, maar ook flink grote bedrijven met honderden medewerkers.

Er zijn heel wat types websitebouwers te vinden. Zelfstandigen of studenten die vanaf huis eenvoudig en snel een website in elkaar kunnen zetten, maar ook flink grote bedrijven met honderden medewerkers. Waar de student het misschien voor een paar honderd euro doet, ben je bij een groter bedrijf soms wel tienduizenden euro’s kwijt.

Wat heb je nodig voor een professionele website?

Websites bestaan in alle vormen en maten.

Uiteraard zijn je eigen wensen heel belangrijk. Zoek je een eenvoudige website, die dient als een visitekaartje zodat je online vindbaar bent? Denk aan een winkel, restaurant of vereniging. Of moet het publiek op de website een account aan kunnen maken, en vervolgens iets op de website kunnen doen? Misschien zoek je wel een manier om producten te kunnen verkopen op een webshop.

Welke techniek wordt gebruikt

Een ander punt dat van invloed is op de prijs is de gebruikte techniek. Wordt er een gratis, open source CMS zoals WordPress gebruikt dan worden op dit punt een stuk minder kosten gemaakt dan bij een duurder systeem. Zo zijn er veel webshops die gebruik maken van Shopify, waardoor je relatief eenvoudig, met weinig kosten, een webshop kan starten.

Wat kost een website?

Zoals hierboven beschreven is dat dus erg moeilijk te zeggen. Maar om een indicatie te geven van de kosten om een professionele website te laten maken dan moet je doorgaans denken aan een bedrag tussen de 2.000 en 10.000 euro.

Zoek jij ook een professionele website? Kijk dan eens bij dit webdesign bureau in Rotterdam!

Ook webshops zijn tegenwoordig makkelijk te realiseren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

Leave A Reply