maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De vloer in een huis is misschien wel het eerste waar je naar kijkt als je binnen stapt. Iedereen wil graag een fijne, mooie én onderhoudsvriendelijke vloer. Die drie combineren is vaak lastig, want een laminaatvloer is niet altijd even onderhoudsvriendelijk en een tegelvloer niet altijd even fijn. Een trend die je in steeds meer huizen ziet terugkomen is een gietvloer. Een gietvloer is een vloer die letterlijk gegoten wordt in je huis. Verschillende vloeibare lagen worden gegoten, uitgehard en afgewerkt. Het resultaat is vaak verbluffend. Een strakke, modern ogende en onderhoudsvriendelijke vloer is het resultaat.

Toen de gietvloer in opkomst kwam werden deze voornamelijk in de kleur grijs opgeleverd. Dat geeft een industriële look, een look waar je van moet houden. Tegenwoordig zijn de keuzes voor het leggen van een gegoten vloer erg uitgebreid. Verschillende materialen kunnen gebruikt worden, maar ook verschillende kleuren en patronen kunnen in de vloer verwerkt worden. Vind jij een donkere vloer beter bij jouw huis passen? Geen probleem! Het kan vandaag de dag allemaal.

Praktisch en onderhoudsvriendelijk

Een dusdanige vloer is bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Omdat de vloer naadloos wordt aangelegd, is er weinig kans voor stof en ander vuil om tussen randjes te gaan zitten. Simpelweg omdat deze randjes er niet zijn. Met een stofzuiger en een dweil kan de vloer in zeer korte tijd grondig schoon gemaakt worden.

Overal in huis een gietvloer

Niet alleen in de huiskamer zou een gietvloer goed staan. Ook in de badkamer kan het erg praktisch zijn, omdat een gietvloer kan worden aangebracht met een waterdichte laag. Ideaal om een dergelijke vloer dus in de douche aan te leggen. Maar ook in de keuken, de schuur of de bijkeuken zie je tegenwoordig steeds vaker een gietvloer liggen. Het aanleggen van een gietvloer is een erg specifieke klus. Neem hiervoor een echte vakman in de hand zodat het resultaat optimaal is.

Meer informatie over het kiezen van de  juiste vloer? Lees dan ons artikel over het kiezen van de juiste ondergrond!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Met ruim 20 jaar ervaring als makelaar kent deze wereld geen geheimen meer voor Jim. Gelukkig deelt hij zijn kennis hier op Dubbo!

Leave A Reply