maandag, december 5
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zin om de bloemetjes eens buiten te zetten in eigen land? Dan is het huren van een Airbnb een hele goede optie! Wij hebben Airbnb afgespeurd en de leukste Airbnb’s van Nederland voor jou onder elkaar gezet. Romantisch, origineel en bijzonder. Wij kunnen niet wachten!

De 12 leukste Airbnb’s van Nederland

Originele Airbnb's

Middeleeuwse Werfkelder in Utrecht (€ 120 per nacht)

Deze prachtige werfkelder ligt in het centrum van Utrecht. Een werfkelder is een oude opslag grenzend aan de rivier, dit keer in Utrecht. Sfeervol ingericht en direct warm door het stenen, eeuwenoude plafond. En je kan er ook nog eens heerlijk aan het water zitten!

Klik hier voor meer informatie

Leukste Airbnb's

Kubuswoning in Rotterdam (€ 145 per nacht)

De beroemde Kubuswoningen in Rotterdam zijn één van de stad’s grooste bezienswaardigheden. En jij kan er in overnachten! Één van de kubussen is namelijk ingericht als ‘Airbnb kubus’. Voor € 145 euro per nacht krijg maar liefst drie verdiepingen voor jezelf, en een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Klik hier voor meer informatie

Leuke Airbnb's

Windmolen bij Amsterdam (€ 120 per nacht)

Zoek je een originele slaapplaats in de buurt van Amsterdam dan is deze windmolen misschien iets voor jou. Want Hollandser wordt het natuurlijk niet. Op nog geen 15 minuten met het openbaar vervoer van de stad geniet je van het platteland en wordt je heerlijk wakker tussen de schapen en koeien. Wat wil je nog meer?

Klik hier voor meer informatie.

Slapen in een bakkershuisje via Airbnb

Bakkershuisje bij Heerlen (€ 89 per nacht)

In de buurt van Heerlen staat dit schattige piepkleine bakkershuisje, het gebouw waar vroeger het brood in gebakken werd. Midden in de natuur, maar met zowel Heerlen als Maastricht om de hoek. En je schijnt er heerlijk te kunnen fietsen.

Klik hier voor meer informatie.

Bijzondere overnachtingen

Spoorhuis bij Haarlem (€ 375 per nacht)

Voor de meeste misschien boven budget, maar zeker het noemen waard: dit prachtige, onder architectuur verbouwde oud spoorhuis. Van alle gemakken voorzien en op comfortabele afstand van zowel Amsterdam als het strand. Heb je echt wat te vieren en zin in een bijzondere overnachting? Kijk dan eens naar dit spoorhuis.

Klik hier voor meer informatie.

Origineel slapen in bijzondere Airbnb's

Jekerhuis in Maastricht (€ 99 per nacht)

Direct tegen de oude stadsmuur van Maastricht ligt deze prachtige studio. Met enorm veel oog voor detail en behoud van oude elementen verbouwd, is dit één van de mooiste plekjes van Maastricht. Kijk maar eens naar de foto’s!

Klik hier voor meer informatie.

Originele Airbnb's

Romantisch Huisje in Broek aan Waterland (€ 140 per nacht)

Deze Airbnb noemt zichzelf het ‘meest romantische huis in de buurt van Amsterdam’. En daar zouden ze wel eens gelijk in kunnen hebben. Niet alleen van buiten, maar ook aan de binnenkant is het een plaatje. En dat op maar een kwartiertje van de hoofdstad!

Klik hier voor meer informatie.

Speciale plekken om te slapen

Graantoren in Epe (€ 145 per nacht)

In de top van deze oude graanfabriek is een indrukwekkende loft gebouwd. Midden in de natuur, met veel originele details behouden. Tevens geven de eigenaren verfworkshops op jouw overnachting compleet te maken, en het ontbijt is inclusief!

Klik hier voor meer informatie.

Speciale Airbnb's

Steenfabriek in Zevenaar (€ 62 per nacht)

Slapen in een oude steenfabriek? Dat kan in de lodges van De Panoven. De faciliteiten zijn basic, dus niet geschikt voor mensen die luxe zoeken. Maakt je dat niet zoveel uit, dan is dit misschien een leuke plek voor jou!

Klik hier voor meer informatie.

Mooie bed and breakfast

De Kemp bij Boxmeer (€ 79 per nacht)

Direct aan natuurgebied Maasheggengebied ligt b & b De Kemp. En volgens de recensies kan je in het prachtig vormgegeven huis heerlijk tot rust komen, midden in de natuur. Tevens kan je hier prachtig wandelen en fietsen!

Klik hier voor meer informatie.

Slapen in een vuurtoren

Vuurtoren in Urk (€ 90 per nacht)

Helaas niet in de vuurtoren, maar wel direct er tegenaan. Op het voormalig eiland Urk, een prachtig authentiek plaatsje tegen het IJsselmeer, ligt B&B Morgenster Kombuis. Daar kan je overnachten en wakker worden met uitzicht op het water.

Klik hier voor meer informatie.

Heb jij nog meer Airbnb tips? Mist er iets in onze lijst van leukste Airbnb’s? Geef jouw tips in de reacties hieronder! En heb je ons artikel over het verhuren van je huis op Airbnb al gelezen?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

Leave A Reply