maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Buscampers zijn enorm populair! En terecht, want het is een comfortabele en eenvoudige manier om te reizen. In dit artikel staat meer informatie over het kopen van een buscamper. Wat voor een busjes zijn er? En waar moet je op letten als je er één aankoopt?

Buscamper kopen

Er zijn heel veel verschillende buscampers. In verschillende formaten, maar ook heel verschillend in afwerkingsniveau. Over het algemeen wordt er onderscheid gemaakt tussen zelfbouw en fabrieksbouw.

Kies je voor gemak, en heb je genoeg te besteden, dan is een fabrieksbouw buscamper zeker wat voor jou. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Pössl, Globecar of Adria. Zijn brengen jaarlijks nieuwe edities uit van hun busjes, en verkopen die via dealers. Kijk bijvoorbeeld eens hier.

Daarnaast zijn er bedrijven die bestaande bestelbusjes ombouwen tot camper. Een goedkopere en leuke oplossing, omdat je veel meer zelf kan bepalen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Atrion. Een betrouwbaar bedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in het ombouwen van busjes tot campers.

Ben je van plan helemaal zelf een bestelbusje om te bouwen tot camper? Dan heeft het proces wat meer voeten in aarde. Dit kan je wat makkelijker maken door bijvoorbeeld standaard verbouw pakketten te gebruiken. Op de website van Camperfixx is daar veel informatie over te vinden. Ook verkopen zij standaard banken, keukentjes en overige onderdelen om in te bouwen.

Buscamper huren

Geen zin in een eigen busje, maar wil je er wel mee op vakantie? Dan is huren een hele goede optie! Er zijn meerdere Nederlandse verhuurwebsites waar je eenvoudig en betrouwbaar een camperbusje kan huren. Kijk bijvoorbeeld eens op GoBoony, Camptoo of Paul Camper voor meer informatie.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Stel ze dan in de reacties hieronder!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Eva is hoofdredacteur van Dubbo en schrijft over onderwerpen die haar interesseren.

Leave A Reply