maandag, december 5
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sommige dingen zijn zo goed, dat we er wel een paar euro voor over hebben. Zo ook onderstaande plugins. Dagelijks gebruikt door honderdduizenden mensen, en wat ons betreft terecht. Hieronder een lijst met premium, betaalde WordPress plugins die hun geld dubbel en dwars waard zijn.

Beste betaalde WordPress plugins

Gravity Forms (vanaf $ 59)

Gravity Forms is de ultieme formulieren plugin voor WordPress. Ingewikkelde formulieren, bestaand uit meerdere pagina’s, inclusief betalingen of met conditionele logica, met deze plugin los je ieder probleem op in een handomdraai. Daarnaast zijn er nog enorm veel aanvullende plugins te vinden, voor bijvoorbeeld de integratie van iDeal.

Meer informatie

Advance Custom Fields Pro (vanaf $ 25)

De Pro versie van deze gratis plugin stond ook al in onze lijst met beste onbetaalde plugins. Maar wij maken geen één website meer zonder de professionele versie. Het repeater veld, de flexibele content functie en de galerij  maken deze plugin een must have voor iedere professionele developer.

Meer informatie

WPML (vanaf $29)

De WordPress Multilingual Plugin is simpelweg de beste vertalingssoftware voor WordPress. Beheer je een grotere website die in meerdere talen beschikbaar moet zijn, dan is WPML onmisbaar. De plugin werkt intuïtief en zit vol handige functies. Beheer je een wat kleinere website, dan kan je waarschijnlijk met het gratis Polylang ook prima uit de voeten.

Meer informatie

Visual Composer (vanaf $59)

Visual Composer is een drag and drop editor voor WordPress. Met deze plugin bouw je eenvoudig pagina’s met verschillende kolommen en dynamische elementen. Heb je geen of weinig verstand van programmeren, dan is Visual Composer een uitstekende oplossing om het maximale uit je website te halen.

Meer informatie

Revolution Slider (vanaf $25)

Volgens hun eigen website wordt de Revolution Slider op maarliefst 4 miljoen website’s gebruikt. En dat is niet voor niks. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met relatief weinig kennis kan je met deze plugin een prachtige slider maken. Daarnaast zit Revolution Slider in heel veel betaalde thema’s ingebouwd.

Meer informatie

Essential Grid (vanaf $26)

De Essential Grid plugin voor WordPress is de meest gebruikte ‘grid-builder’. Hiermee voorzie je jouw website heel eenvoudig van een meer dynamische indeling, in plaats van de standaard blog layout.

Meer informatie

Mis je nog premium WordPress plugins in deze lijst? Geef het aan in de reacties hieronder!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Serginho is Dubbo's expert over alles digitaal. Naast zijn werk als freelance developer is hij een uitgesproken crypto-evangelist.

Leave A Reply