maandag, september 26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Als je steeds weer hetzelfde programma gebruikt voor je evenement gaan mensen het op den duur saai vinden en niet meer willen komen op jouw evenementen. Door creatief te denken en buiten de bestaande denkkaders te treden zul je altijd erin slagen om spannende evenementen weg te geven.

Hier zijn enkele tips om de WOW-factor te bereiken met je evenement

Creëer een thema

Bij het plannen van een eventconcept creëer je eerst een thema waarbij alle programma onderdelen het thema ondersteunen en op elkaar afgestemd zijn. Zonder een goede afstemming vormt het evenement geen geheel. Hierbij moet je alle details ook goed plannen. Een goed welkomstwoord kan best wel een indruk maken maar moet goed aansluiten op wat erna volgt.  Het concept moet als een rode draad lopen door het hele evenement. Het thema moet bij de uitnodiging al worden gepresenteerd waarna het vervolgens in de decoratie, de sprekers, de content, belichting, het cadeautje, dresscode en zelfs locatie tot uiting komt. Een goed thema trekt bezoekers aan naar jouw evenement. Zorg er ook voor dat je alle details goed hebt gepland en goed laat afstemmen op de grote elementen van het evenement.

Je kunt via een officiële evenementspagina informatie over je evenement delen, zien hoeveel volgers je hebt, meer vrienden uitnodigen en het bericht laten delen door anderen.

Promoot via social media

Social media wordt steeds meer en meer gebruikt om berichten te delen of om sociale contacten te onderhouden. Je kunt via een officiële evenementspagina informatie over je evenement delen, zien hoeveel volgers je hebt, meer vrienden uitnodigen en het bericht laten delen door anderen. Plaats pre-events en video’s op YouTube of maak een hashtag voor je evenement. Gebruik je facebookpagina ook om feedback te krijgen van de aanwezigen die tevreden zijn en laat ze ook een enthousiaste reactie plaatsen.

Een foodtruck op een festival, een mooie toevoeging op ieder evenement.

Kies voor een buitengewone locatie

Probeer altijd iets te doen dat anders is dan je voorgaande events. Ook bij het kiezen van de locatie kun je creatief zijn. Een buitengewone locatie hoeft niet alleen een leuke zaal te zijn maar kan ook een tent van Kontent Structures zijn opgezet op een plein. Huur een tent van Content Structures voor je evenement om het nog unieker te maken.

Interactie met je publiek

Bezoekers van je evenement willen meer interactie hebben van sprekers en liever kortere toespraken of presentaties. Interactie met je bezoekers zorgt voor meer betrokkenheid en geven je bezoekers het gevoel dat hun aanwezigheid op prijs wordt gesteld. Interactie zorgt er ook voor dat er een relatie wordt opgebouwd. Evenementen kunnen ook humor hebben en verveling uit de weg slaan. Goede sprekers die de aandacht van de luisteraars kan aantrekken en die kunnen zorgen voor humor, is een must.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

About Author

Serginho is Dubbo's expert over alles digitaal. Naast zijn werk als freelance developer is hij een uitgesproken crypto-evangelist.

Leave A Reply